The Backyard House / AD9 Architects

first_img Photographs Projects “COPY” Vietnam Architects: AD9 Architects Area Area of this architecture project 2018 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/923438/the-backyard-house-ad9-architects Clipboard Year:  CopyHouses, Renovation•Vietnam The Backyard House / AD9 Architects Area:  76 m² Year Completion year of this architecture project ArchDaily The Backyard House / AD9 ArchitectsSave this projectSaveThe Backyard House / AD9 ArchitectsSave this picture!© Quang Tran+ 41Curated by Paula Pintos Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/923438/the-backyard-house-ad9-architects Clipboard Photographs:  Quang Tran Manufacturers Brands with products used in this architecture project Houses Manufacturers: AutoDesk, Hafele, Jotun, Lafarge Holcim, Toto, Acor, Adobe, Hygolet de México, Singfa, Trimble, Tuynel, VietceramicsSave this picture!© Quang TranText description provided by the architects. The Backyard is the name of a small housing project that AD9 executed at the ends of 2018. The house is located at the end of a residential area with many small alleys, and we observed that it was an old and worn-out “Level 4” house (which has 1 level or less, with a floor level of less than 100m2), and which has passed through several owners.Save this picture!© Quang TranThe investors had talked to us about their wish for a new house as well as their financial constraints regarding the cost of this project.Save this picture!© Quang TranSave this picture!Ground floorSave this picture!FloorSave this picture!SectionWe started the renovation process with the goal of keeping as many as the existing structures as possible, we kept the outer walls, purlin, corrugated iron and some existing furniture. Regarding the function of the house, the couple has two small kids, but they wish to make this house their long-term accommodation, so it is necessary to have three bedrooms for the kids’ growth.Save this picture!© Quang TranRegarding the space, we want to move the family’s daily activities to the big backyard with a lot of natural light, trees, a place where the family can privately enjoy their meals and leisure time. The bedrooms get the most floor area and natural light.Save this picture!© Quang TranThe Backyard is a small project but satisfy all the needs and wants of a family, furthermore, we hope that this place will be filled with the children’s laughter as they grow up, alongside with the couple’s pursuit for happiness.Save this picture!© Quang TranProject gallerySee allShow lessGumno House / Turato ArchitectsSelected ProjectsMultifamily Housing Equilibrium 1 / taller de arquitectura de bogotáSelected Projects Share “COPY” CopyAbout this officeAD9 ArchitectsOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentRenovationVietnamPublished on August 22, 2019Cite: “The Backyard House / AD9 Architects” 22 Aug 2019. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialMetal PanelsDri-DesignMetal Panels – CopperIn architectureSikaBuilding Envelope SystemsExterior DeckingLunawoodThermowood DeckingMembranesEffisusFaçade Protection – Breather+Metal PanelsPure + FreeFormCustom Metal Cladding – Legacy Fund 1 BuildingWood Boards / HPL PanelsInvestwoodWood Fiber Partition Walls – ValchromatDoorsLinvisibileLinvisibile FILO 10 Vertical Pivot Door | BrezzaSkylightsFAKROEnergy-efficient roof window FTT ThermoToilets / BidetsBritexToilets – Accessible Centurion PanMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *